OM OSS

Askeland Eiendomsutvikling AS eies og drives de 3 brødrene, Odd Helge, Sigbjørn og Olav Askeland. Firmaet ble etablert i 1997.

Hovedkontoret er i vårt flotte bygg som vi selv har utviklet og bygget i Welhavensvei 19 i Sandnes. I Tysvær så har firmaet også ett kontor og er representert på hele Haugalandet.

Askeland Byggmester AS er vårt datterselskap. Det har sentral godkjenning, mesterpapirer og er godkjent for ansvarsrett. Askeland Byggmester AS er ett driftsselskap.

Askeland Eiendomsutvikling AS (Tidl.Vika AS,org.nr 979345178) og Askeland Byggmester AS har samme eiere og det er i dette selskapet hvor vi kjøper og selger våre eiendommer. Vår virksomhet foregår med andre ord både i Sør og Nord Rogaland.

Vi utvikler tomter og prosjekter sammen med arkitekt og våre gode samarbeidspartnere. Vi bygger eneboliger/rekkehus/leiligheter/hytter, men er også borte i egne prosjekter mht. næringsbygg.

Uansett sør/nordfylket så er vi på utkikk etter attraktive tomter for bolig/næring! Nøl ikke med ta kontakt med oss for ett uforpliktende tilbud/vurdering.

 

Vi støtter idrett og kultur:

  • FK Vidar
  • Falkeid Idrettslag
  • Tysvær kano & kajakk klubb
  • Sjonar Ungdomshus
  • Polen tur 10. Klasse (Tysværvåg/Bokn)

Prosjektleder i sør-fylket og har over 20 års erfaring fra byggebransjen.Han har drevet byggmesterfirma i nesten like mange år og har mesterpapirene. Sigbjørn er vår kontaktperson for kunder og leverandører i sør-fylket.

Kontaktinfo:

Sigbjørn Askeland

Telefon: 90677711
Welhavensvei 19,4319 Sandnes
Mailsa@bygg-askeland.no

Odd Helge Askeland er daglig leder av Askeland Byggmester AS.Han har utdannet seg via tekninsk fagskole og har mesterpapirer.Odd Helge har bakgrunn med 10 års erfaring som kalkulatør/byggeleder for en av Stavangers største byggefirma.I dag er han ansvarlig for regnskap/adm/anbudsregning og rekvirering av nye prosjekter til firmaet i sør-fylket.

Kontaktinfo:

Odd Helge Askeland

Telefon: 41557736
Welhavensvei 19, 4319 Sandnes
Mailoh@bygg-askeland.no

Besøksadresse for kontor Sandnes/Stavanger:
Askeland Byggmester AS, Welhavensvei 19, 4319 SANDNES

Olav Askeland er prosjektleder for nord- fylket.Han har 3 årig høyskoleutdanning med markedsføring som hovedområde. 11 års erfaring fra Skårland/Optimera, de siste 4 årene som salgsleder ved avd. på Frakkagjerd i Tysvær.1 1/2 år som daglig leder av Skjold IL .

Kontaktinfo:

Olav Askeland

Telefon: 90825990
Mailolav@bygg-askeland.no
Besøksadresse:
Askeland Byggmester AS, Slåttevik Industriområde 1, 5565 TYSVÆRVÅG