Utsolgt! – Aksdalsvegen 170!

Aksdalsvegen 170 er nå utsolgt. Vi takker for tilliten til alle våre kunder. 

Prosjektet er godkjent for 85% husbankfinansiering. Renten pr mai 2022 er 1,075%.

Soverom 1 er hele 15m2 + «walk in closet» og stue/kjøkken mulig opptil 39m2!

Leilighetene er ca 69-85m2 BRA med 2/3 soverom.  

Trykk her for : Finn annonse

Kontakt vår megler Håkon Brandtzæg EM1- 93816627  

Utbygger: Askeland Eiendomsutvikling AS v/Prosjektleder Olav Askeland, 90825990 – olav@bygg-askeland.no

Prosjektet vil bli levert med kvalitetskjøkken fra HTH kjøkken/bad og garderobe. Andre leverandører som er valgt: Birkeland Maskin på gravearbeid, Optimera As som byggevareleverandør, Gilje Tre AS som dør og vindusleverandør, Hervik Rør As -sanitær og rørarbeid, Førvik Elektro AS på elektroarbeid, Glass og Låseservice på glassrekkverk, Malvin Varne AS på betongarbeid, Malermester Langelandsvik i Aksdal på malingsarbeid/interiør, Norovent AS skal utføre ventilasjonsarbeid, Breitve AS leverer og monterer helfliset bad med fliser fra Flisekompaniet AS, Protan As skal ha taktekking, RH Oppmåling har utarbeidet teknisk plan og Byggmester Hauen AS skal gjøre snekkerarbeidet.