Hafrsfjordgata – Alle boliger er solgt!

Alle boligene er solgt pr mai 2019.

Beliggenheten er helt perfekt! Kort vei til alt:-)

Når gir vi dere valget. Få nøkkel i døren eller velg egeninnsats!

Dere kan nå velge å trekke ut maling, parkett og kjøkken/bad.

Pris fra 4,29mil! Gunstig finansiering gjennom husbanken.

Ferdigstilles 1 kvartal i 2019. 

Kjøp nå og bli med og form din kommende bolig.

   

 

   

  

 

 

 

Se snitt tegning vedlagt:

Takhøyde 2,8m Snitt

 

KORT VEI TIL ALT I HAUGESUND!

Askeland Eiendomsutvikling AS har solgt alle 5 boligene!
Dette er like i nærheten av Haugesund Toppidrettsgymnas, Djervhallen og Kiwi Gaard m.m.

Her har dere kort vei til alt; Turterreng, Haugesund Idrettspark, skoler, barnehager, Vangen, butikk, sentrum m.m.

Du slipper å kjøre barna til alle aktivitetene og er barna flyttet ut så har dere en kjempe beliggenhet.

NB! Hafrsfjordgata som skiller baksiden av KIWI butikken og boligene vil få bilsperre så gjennomgangstrafikken vil forsvinne.

Boligen er 135m2 BRA og med 4/5 soverom og det er anlagt flott lekeplass på tomten.
Er dere tidlig ute så kan dere være med å påvirke, parkett, fliser, farger, kjøkken, bad osv.

Det vil bli parkering på egen tomt og egen gjesteparkeringsplass.

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=102487878&q=stiklestad

Ved 20% egenkapital, 80% grunnlån fra husbank til 1,60% rente kan du bo for kr 5200,- pr mnd.
Det er renter før skatt. Du kan få inntil 8 års avdragsfrihet i husbanken.
Priser fra 4,59mill.(Nøkkelferdig) 4,29mill med egeninnsats.

Geir Audun Vikse og Vegard Aksnes hos DNB Eiendom vil stå for salget av boligene.
Geir: 46850390, geir.audun.vikse@dnbeiendom.no
Vegard: 48135190, vegard.aksnes@dnbeiendom.no

Hafrsfjordgata_prospekt

     

 

 

Valget bør være enkelt hvis valget står mellom ny og brukt bolig!

Moderne teknisk standard Våre nye boliger har mer isolasjon, bedre isolerte vinduer og dører, lavere luftlekkasje og bedre ventilasjon enn brukte boliger. Dette gir reduserte energikostnader og et bedre inneklima.

Få det etter din egen smak! Kjøper du ny bolig av oss før den er ferdigstilt, får du mange muligheter til å tilpasse materialvalg og interiørløsninger sammen med oss og våre faste, dyktige samarbeidspartnere. Med litt planlegging får du en bolig som passer perfekt for deg!

Slipp oppussing og rehabilitering Brukte boliger må som regel pusses opp, eller til og med rehabiliteres, og det kan koste uforutsett mye tid og penger. Kjøper du ny bolig fra oss kan du flytte rett inn og ha kontroll over kostnadene.

Slipp høye avgifter Dersom du kjøper ny bolig betaler du kun 2,5 prosent av selve tomteverdien i dokumentavgift til staten. Ved kjøp av brukt bolig må man betale 2,5% av hele kjøpesummen. Kjøp av brukt bolig til 2,5 millioner vil f eks medføre dokumentavgift på kr 62.500,-. Ved kjøp av ny bolig til samme kjøpesum beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien og ikke hele kjøpesummen. På en tomt til 350.000 blir avgiften kun 8.750,-.

Lovfestet reklamasjonsrett og garanti Etter første år i boligen gjennomfører vi en grundig kontroll der vi sjekker at alt er i orden. Du har i tillegg en lovfestet fem års garanti, noe som er et langt sterkere rettsvern enn om du kjøper brukt.

Den gode følelsen! Lite kan matche følelsen av å flytte inn i en helt ny bolig hvor alt er på ”G» og ingenting er brukt eller slitt. Følelsen ved å flytte inn i sin egen, splitter nye bolig er trolig mer verdt enn du tror.

Slipp stressende budrunder Ved kjøp av ny bolig slipper du hektiske budrunder, som kan gi unødvendig økning i pris. Med nytt kan du avtale fast pris på nøkkelferdig bolig og avtale eventuelle tilvalg. Du kan vurdere kjøpet og den totale prislappen i fred og ro.

Få tidsriktige løsninger Ved kjøp av ny bolig får du et tidsriktig hjem med praktiske romløsninger. Gode løsninger på utforming av kjøkken og bad er i dag en selvfølge og gjeldende byggtekniske forskrifter utbedres stadig, noe som sikrer deg tidsriktig standard.

Ny el-forskrift Alle våre nye boliger bygges etter den nyeste el-forskriften. Denne forskriften, som ble innført 1. juni 2011, gir deg som kjøper flere fordeler: Flere elektriske punkter og sikringskurser, separate sikringskurser for lys og varme, overspenningsvern (sikring ved lynnedslag) og komfyrvakt (kobler ut strømmen til komfyren ved overoppheting).

Ingen skjulte farer Brukt bolig er i gjennomsnitt billigere enn nye ved selve overtakelsen. Penger spart, ikke sant? Kostnadene kan derimot oppstå etterhvert. På en kort visning er det vanskelig å oppdage ubehagelige overraskelser. Fuktskader i våtrom, rustne vannrør inne i vegger og feil på det elektriske anlegget er ofte dyrt å utbedre. Selv om eldre bolig kan være en billigere inngangsbillett til eget hjem, kan restaurering fort spise opp gevinsten.