UTSOLGT! NYE BOLIGER I KON-TIKIVEIN I HAUGESUND

KORT VEI TIL ALT! Sentralt i Haugesund, nærmere bestemt i Kon-tikiveien 1 så selger vi 6 nye eneboliger i rekke.

NB! 6 av 6 solgt!

Vi har tidligere i 2013/14 bygget 5 eneboliger i nærområdet.(Kon-tikiveien 14-16)

Boligene har 3 soverom og er over 2 plan. Flott lekeplass a 250m2 anlegges på tomten. Boligene er BRA 111m2 + utvendig bod.

Mulighet for EL-bil uttak i carport.

Kort vei til alt Haugesund sentrum og Haugesund Idrettspark har å tilby i tillegg til flotte nærområder i naturen like utenfor stuedøren.

Kontakt megler hos DNB Geir Audun Vikse for mer info: geir.audun.vikse@dnbeiendom.no evt. mobil 46850390.

Dere kan også kontakte oss som utbygger/selger, Olav Askeland, olav@bygg-askeland.no – mobil 90825990.

Trykk her for å se annonse på : Se finn.no

 

 

 

Detaljplankart

Valget bør være enkelt hvis valget står mellom ny og brukt bolig!

Moderne teknisk standard Våre nye boliger har mer isolasjon, bedre isolerte vinduer og dører, lavere luftlekkasje og bedre ventilasjon enn brukte boliger. Dette gir reduserte energikostnader og et bedre inneklima.

Få det etter din egen smak! Kjøper du ny bolig av oss før den er ferdigstilt, får du mange muligheter til å tilpasse materialvalg og interiørløsninger sammen med oss og våre faste, dyktige samarbeidspartnere. Med litt planlegging får du en bolig som passer perfekt for deg!

Slipp oppussing og rehabilitering Brukte boliger må som regel pusses opp, eller til og med rehabiliteres, og det kan koste uforutsett mye tid og penger. Kjøper du ny bolig fra oss kan du flytte rett inn og ha kontroll over kostnadene.

Slipp høye avgifter Dersom du kjøper ny bolig betaler du kun 2,5 prosent av selve tomteverdien i dokumentavgift til staten. Ved kjøp av brukt bolig må man betale 2,5% av hele kjøpesummen. Kjøp av brukt bolig til 3 millioner vil f eks medføre dokumentavgift på kr 75.000,-. Ved kjøp av ny bolig til samme kjøpesum beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien og ikke hele kjøpesummen. På en tomt til 400.000 blir avgiften kun 10.000,-.

Lovfestet reklamasjonsrett og garanti Etter første år i boligen gjennomfører vi en grundig kontroll der vi sjekker at alt er i orden. Du har i tillegg en lovfestet fem års garanti, noe som er et langt sterkere rettsvern enn om du kjøper brukt.

Den gode følelsen! Lite kan matche følelsen av å flytte inn i en helt ny bolig hvor alt er på ”G» og ingenting er brukt eller slitt. Følelsen ved å flytte inn i sin egen, splitter nye bolig er trolig mer verdt enn du tror.

Slipp stressende budrunder Ved kjøp av ny bolig slipper du hektiske budrunder, som kan gi unødvendig økning i pris. Med nytt kan du avtale fast pris på nøkkelferdig bolig og avtale eventuelle tilvalg. Du kan vurdere kjøpet og den totale prislappen i fred og ro.

Få tidsriktige løsninger Ved kjøp av ny bolig får du et tidsriktig hjem med praktiske romløsninger. Gode løsninger på utforming av kjøkken og bad er i dag en selvfølge og gjeldende byggtekniske forskrifter utbedres stadig, noe som sikrer deg tidsriktig standard.

Ny el-forskrift Alle våre nye boliger bygges etter den nyeste el-forskriften. Denne forskriften, som ble innført 1. juni 2011, gir deg som kjøper flere fordeler: Flere elektriske punkter og sikringskurser, separate sikringskurser for lys og varme, overspenningsvern (sikring ved lynnedslag) og komfyrvakt (kobler ut strømmen til komfyren ved overoppheting).

Ingen skjulte farer Brukt bolig er i gjennomsnitt billigere enn nye ved selve overtakelsen. Penger spart, ikke sant? Kostnadene kan derimot oppstå etterhvert. På en kort visning er det vanskelig å oppdage ubehagelige overraskelser. Fuktskader i våtrom, rustne vannrør inne i vegger og feil på det elektriske anlegget er ofte dyrt å utbedre. Selv om eldre bolig kan være en billigere inngangsbillett til eget hjem, kan restaurering fort spise opp gevinsten.