Askeland Eiendomsutvikling AS eies og drives de 3 brødrene, Odd Helge, Sigbjørn og Olav Askeland. Firmaet ble etablert i 1997.

Hovedkontoret er i vårt flotte bygg som vi selv har utviklet og bygget i Welhavensvei 19 i Sandnes. I Tysvær så har firmaet også ett kontor og er representert på hele Haugalandet.

Askeland Byggmester AS er vårt datterselskap. Det har sentral godkjenning, mesterpapirer og er godkjent for ansvarsrett. Askeland Byggmester AS er ett driftsselskap.

Askeland Eiendomsutvikling AS (Tidl.Vika AS,org.nr 979345178) og Askeland Byggmester AS har samme eiere og det er i dette selskapet hvor vi kjøper og selger våre eiendommer.

Vår virksomhet foregår mao. både i Sør og Nord Rogaland.

Vi utvikler tomter og prosjekter sammen med arkitekt og våre gode samarbeidspartnere. Vi bygger eneboliger/rekkehus/leiligheter/hytter, men er også borte i egne prosjekter mht. næringsbygg.

Uansett sør/nordfylket så er vi på utkikk etter attraktive tomter for bolig/næring!

Nøl ikke med ta kontakt med oss for ett uforpliktende tilbud/vurdering.

Vi støtter idrett og kultur:

FK Vidar

Falkeid Idrettslag

Tysvær kano & kajakk klubb

Sjonar Ungdomshus

Polen tur 10. Klasse (Tysværvåg/Bokn)

Invalid Displayed Gallery

[dt_team order=»asc» padding=»30″ members_bg=»false» columns=»3″ category=»3-brothers-team»]

Prosjektleder i sør-fylket og har over 20 års erfaring fra byggebransjen.Han har drevet byggmesterfirma i nesten like mange år og har mesterpapirene. Sigbjørn er vår kontaktperson for kunder og leverandører i sør-fylket.

Kontaktinfo:

Sigbjørn Askeland, mob 90677711

Welhavensvei 19,4319 Sandnes
Mail: sa@bygg-askeland.no

Odd Helge Askeland er daglig leder av Askeland Byggmester AS.Han har utdannet seg via tekninsk fagskole og har mesterpapirer.Odd Helge har bakgrunn med 10 års erfaring som kalkulatør/byggeleder for en av Stavangers største byggefirma.I dag er han ansvarlig for regnskap/adm/anbudsregning og rekvirering av nye prosjekter til firmaet i sør-fylket.

Kontaktinfo:

Odd Helge Askeland, mob 41557736

Welhavensvei 19, 4319 Sandnes
Mail: oh@bygg-askeland.no

Besøksadresse for kontor Sandnes/Stavanger:
Askeland Byggmester AS, Welhavensvei 19, 4319 SANDNES

Olav Askeland er prosjektleder for nord- fylket.Han har 3 årig høyskoleutdanning med markedsføring som hovedområde. 11 års erfaring fra Skårland/Optimera, de siste 4 årene som salgsleder ved avd. på Frakkagjerd i Tysvær.1 1/2 år som daglig leder av Skjold IL .

Kontaktinfo:

Olav Askeland, mob 90825990
Mail: olav@bygg-askeland.no
Besøksadresse:
Askeland Byggmester AS, Slåttevik Industriområde 1, 5565 TYSVÆRVÅG

Nøl ikke med ta kontakt med oss for ett uforpliktende tilbud/vurdering